muszę wymienić uszczelkę pod głowicą, gdyż robi mi się majonez pod korkiem oleju.
macie moze jakiegoś zaufanego mechaniora w okolicach czestochowy +/- 40km którego byście polecili.
reni, jeśli chodzi o zaufanego mechanika to polecam EL-MAX na rogu Białostockiej i Legnickiej w Cz-wie. Serwisuję tam 4 auta z rodziny i jeszcze nigdy nie narzekałem. Czynne poniedziałek-piątek 9-17. Zadzwoń sobie 664912486.
reni, jeśli chodzi o zaufanego mechanika to polecam EL-MAX na rogu Białostockiej i Legnickiej w Cz-wie. Serwisuję tam 4 auta z rodziny i jeszcze nigdy nie narzekałem. Czynne poniedziałek-piątek 9-17. Zadzwoń sobie 664912486.
a słyszałeś może o tym mechanioru co pracuje u nas w Aso w marszałku i po godzinach dorabia u siebie na powstańców warszawy ???
reni, to są dokładnie Strzemieszyce, chłopaki kiedyś pracowali w serwisie skody w DG ale kilka lat temu otworzyli swój warsztat, kolejki są tak więc to mówi samo za siebie, podam Ci nr tel do nich, powiedz że Grzesiek z Sosnowca Ci dał nr i że z OCP Armax 502187855
PS pozdrów ich
w zarkach skasowal mnie na 1500 za dwie uszczelki planowanie gwintowanie otworów itd, bo pozrywane były śruby na głowicach, zaznaczam że było to v6 więc mógł sobie dużo drożej liczyc
Komentarz